Home » DIENSTEN

Wagenaar Survey
precisie in landmeten

 

Bouwmaatvoering

Bouwmaatvoering

De landmeters van Wagenaar Survey maken voor metingen in de woning- en utiliteitsbouw en infrastructuur, gebruik van de meest geavanceerde technologieën van Trimble. Hiermee kan met uiterste precisie een funderingsplan in het veld voor u worden gerealiseerd. Na een inmeting, zal Wagenaar Survey op basis van een ontwerptekening, de exacte locatie voor u markeren. Wij leggen de basis voor uw project. En dat gebeurt zeer nauwkeurig. Zo nodig voeren wij na afronding van een project een revisiemeting uit. Een extra meting voor maximale zekerheid.

landmeten – inmeten en uitzetten – revisiemetingen 

Infrastructuur

Infrastructuur GWW

Metingen in infrastructurele projecten in grond-, weg- en waterbouw is de kernactiviteit van Wagenaar Survey, waarbij uiterste zorgvuldigheid onontbeerlijk is. Vanwege de lange trajecten zal zelfs een minuscule afwijking zichtbaar worden. Door de jarenlange ervaring in GWW projecten weet Wagenaar Survey deze risico’s te voorkomen. Met behulp van geavanceerde Trimble apparatuur en de expertise van onze professionals, zorgen wij voor exacte digitale meetresultaten. Zowel vooraf als achteraf met een revisiemeting ter controle. Wagenaar Survey, voor betrouwbare en vakkundige meetresultaten. 

landmeten – inmeten en uitzetten – deformatiemetingen – zakbakens/zetting meten -volumebepalingen – revisiemetingen – genereren van dwarsprofielen

3D Modellering

3D Modellering

Na een nauwkeurige inmeting op locatie, zet Wagenaar Survey met AUTOCAD-CIVIL-3D uw 2D-ontwerp om in een 3D-model. Hiermee worden ook dwarsprofielen in kaart gebracht, waardoor de hoogte, diepte èn volume inzichtelijk worden. Met dit gegenereerde digitale 3D-model kunnen machinebestuurders op locatie exact volgen hoeveel er nog afgegraven of gestort moet worden. Een bijzonder efficiënte en effectieve tool voor machinebestuurders in de grond-, weg- en waterbouw.
Wagenaar Survey maakt het verschil.

landmeten – meten en uitzetten – genereren van dwarsprofielen – volumebepalingen – 3D modellen voor machinebesturing