Home ยป OVER

Over Wagenaar Survey

Opgericht in 2010 door Jorrit Wagenaar. Vakkundig in geodesie, oftewel landmeetkunde, opererend vanuit Oosterblokker voor zowel overheid als bedrijfsleven.

Expertise komt met de jaren. Naast de jarenlange praktijkervaring heeft Jorrit opleidingen en cursussen gevolgd om het vak in geodesie professioneel uit te kunnen oefenen. Naast de investeringen en opleidingen die nodig zijn voor het werken met de geavanceerde technologische apparatuur van Trimble, heeft hij ook de opleiding tot AUTOCAD tekenaar gevolgd, waarmee meetgegevens in een 3D-model opgeleverd worden.

Jorrit Wagenaar staat voor precisie en flexibiliteit. Precisie als het gaat om nauwgezet inmeten en uitzetten en flexibel als het gaat om klantgericht werken. Jorrit Wagenaar staat voor zijn klanten en als het nodig is, maakt hij gebruik van de inzet van twee partners in landmeten, die hem komen versterken wanneer nodig. Bij Wagenaar Survey kunt u daarom altijd terecht. Voor een snelle en vakkundige oplevering tegen een scherp tarief!